همه چیز درباره سوسیس فرانکفورتر

دسته بندی ها : صنعت سوسیس و کالباس 10 فروردین 1399 مهندس محمد مکابر
سوسیس فرانکفورتر

تاریخچه سوسیس فرانکفورتر :

سوسیس فرانکفورتر اصل نام سوسیسی با کالیبر کوچک (حدود کالیبر ۲۲) است که از گوشت خالص خوک در پوششی از روده طبیعی گوسفند تولید می گردد. این سوسیس بصورت نیم پز عرضه می گردد. طعم و مزه خاص این محصول تا حدود زیادی وابسته به روش خاص دود دهی در دمای کم است.

محصول گوشتی که به عنوان فرانکفورتر شناخته شده است در زمان قرون وسطی در مراسمات سلطنتی در رومربرگ مورد استفاده قرار می گردفته است. فرانکفورتر دودی شده در کشور آلمان از حدود سال ۱۸۶۰ تولید و مصرف می شده است.

شواهد نشان می دهد که از سال ۱۹۲۹، تولید و استفاده از این محصول ققط در منطقه فرانکفورتر قانونی بوده و در سایر مناطق اجازه تولید این محصول به افراد داده نمیشد.

 

سوسیس فرانکفورتر اصل به چه صورت می باشد ؟

محصول اصلی بصورت کامل پخته نمی شود، بلکه نیم پز می شود. بدین صورت که به مدت تقریبا ۸ دقیقه در آب داغ قار می گیرد. بصورتی که از تخریب و ترکیدن پوشش طبیعی جلوگیری شود.

این محصول بدون استفاده از نمک های حاوی نیتریت تولید می شود. پس از گذر از مراحل نیم پز کردن و رسیدن این محصول، مرحله دود دهی با شیوه خاصی انجام می شود. سپس محصولی که پس از طی این مراحل به رنگ طلایی در آمده است در جعبه های چوبی قرار گرفته و بین هر لایه از سوسیس ها یک کاغذ پوستی طبیعی قرار می گیرد. بنابراین، فرانکفورتر سنتی گوشه های مربع مانندی به خود می گیرد، اما ممکن است سوسیس به صورت دایره ای نیز تولید و عرضه گردد.

 

 

سوسیس فرانکفورتر

 

 

سوسیس فرانکفورتر در کشورهای دیگر : 

در خارج از آلمان، “فرانکفورتر” همانند هات داگ هایی که در آمریکا تولید می شود سوسیسی کاملا پخته شده است.

حتماً بخوانید  تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران

در ایران به دلیل عدم استفاده از گوشت خوک، سوسیس فرانکفورتر اصلی به هیچ عنوان قابلیت تولید ندارد. اما محصولی که تا حدود قابل قبولی طعم و مزه سوسیس فرانکفورتر بدهد را می توان تولید کرد.

 

نحوه سرو کردن فرانکفورتر :

این محصول بصورت سنتی با نان، خردل، ریشه خردل و سالاد سیب زمینی سرو می گردد.

 

 

 

مهندس محمد مکابر

معتقدم صنعت گوشت در ایران نیاز به بازنگری اساسی دارد تا بتواند جایگاه واقعی خود را در سفره مردم پیدا کند. هر فرد فعال در این صنعت سهمی در این اتفاق دارد. ما در meaty.ir تلاش خواهیم کرد سهم خودمان را در این فرایند بپردازیم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :
    0