درباره ما

این وبسایت حاصل علاقه ی وافر و شخصی مهندس محمد مکابر به صنعت گوشت و ارائه تجربیات و دانش روز این صنعت به فارسی زبانان مشغول در این صنعت می باشد. در این صفحه درباره بنیانگذار و مدیر این وبسایت بیشتر بدانید:

 

 

درباره من:

محمد مکابر: بنیانگذار و مدیر وبسایت Meaty.ir (اولین وبسایت تخصصی صنایع گوشت ایران)

بنیانگذار و مدیر وبسایت ifoods.ir (اولین مارکت پلیس مواد اولیه و ماشین آلات صنایع غذایی ایران)

مهندس محمد مکابر

داستان من :

 

اصلی ترین فعالیت های زمان دانشجویی:

در زمان دانشجویی فعالیت های مختلفی را تجربه کردم که مهم ترین آنها موفقیت در طراحی، تولید و ثبت اختراع دستگاه جدیدی برای تولید اتوماتیک فالوده شیرازی شد.

یکی دیگر از تجربه های شیرین من در این دوران، راه اندازی و مدیریت وبسایت تخصصی صنایع غذایی مرتبط فعالیت های دانشجویی بود که همین تجربه زیربنای فعالیت های تخصصی کنونی من در زمان حال بود.

 

تحصیلات آکادمیک

 

تحصیلات آکادمیک محمد مکابر از سال ۱۳۸۶ با پذیرفته شدن در دانشگاه سراسری شیراز در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی آغاز گردید.

شروع به کار من در زمینه فرآورده های گوشتی از اواخر سال ۹۱ با شرکت  ب.آ و به عنوان سرپرست تولید آغاز شد. فعالیت در این شرکت دیدگاه و ایده های زیادی را در ذهنم پروراند و اصول تخصصی کار در صنعت فرآورده های گوشتی را در ذهن من نهادینه کرد.

پس از آن همکاری خود با شرکت فرآورده های گوشتی سفیر به جهت راه اندازی خط غذاهای آماده در این شرکت را آغاز کردم. همکاری در راه اندازی صفر تا صد این پروژه و به سرانجام رساندن آن یکی از شیرین ترین تجربیات کاری من بود. پس از راه اندازی این پروژه نیز تا مدتها به عنوان کارشناس تکنیکال در واحد تحقیق و توسعه این شرکت مشغول به اصلاح، اقتصادی سازی، افزایش کیفیت و نیز سازمان بندی سیستمی تمامی محصولات شرکت شدم و تجربیات بسیار ارزنده ای را کسب نمودم.

پس از شرکت سفیر در شرکت نوپرو (اولین تولید کننده سوسیس  و کالباس گیاهی در ایران) مشغول شدم و تجربیات بسیار ارزنده و تکمیلی را از همکاری با این سازمان کسب کردم.

 

بازاریابی، حلقه مفقوده من:

تجربیاتی که طی این چند سال بدست آوردم حلقه ی مفقوده ای را برای من به وجود آورده بود و چراغی را در ذهن من روشن کرده بود که چرا در صنعت گوشت جایگاه برای خلاقیت و نوآوری بسیار محدود است و عمدتاً شرکت ها دنباله رو هستند؟ یافتن پاسخ این سوال من را به سمتی آموزش های مربوط با بازاریابی و اخذ مدرک کارشناسی ارشد کسب و کار کشاند و بسیار خوشحالم که به دنبال پاسخ این سوالم رفتم ؛ چراکه دیدگاهی کاملاً عملی و تخصصی تر را در ذهن من گنجاند.

هم اکنون…

اکنون زمانی است که می خواهم تمامی تلاشم را برای به اشتراک گذاری تجربه هایم انجام دهم. به پشتوانه مهارت هایی که تاکنون کسب کرده ام و هر روز و هر روز و هر روز نیز برنامه ای برای افزودن به مهارت ها و دانش تخصصی در رابطه صنعت گوشت و غذاهای آماده دارم این کار را انجام خواهم داد.

 

خواهشمندم هرگونه نظر، انتقاد و پیشنهادی برای بهبود خدمات ارائه شده از طریق این پایگاه دارید از طریق صفحه تماس با ما در میان گذارید.

 

مهارت های محمد مکابر:

راه اندازی واحد های تولیدی انواع محصولات گوشتی از صفر تا صد 

 

طراحی فرمولاسیون های تخصصی انواع همبرگر، سوسیس، کالباس، ژامبون، غذاهای آماده سوخاری دار، غذاهای آماده بدون سوخاری و جوجه کباب ها

 

طراحی فرمولاسیون انواع ادویه های اختصاصی محصولات گوشتی

 

مشاوره تخصصی جهت راه اندازی و ارتقای واحدهای مرتبط با صنایع گوشت و غذاهای آماده

 

طراحی و اجرای وبسایت های تخصصی و کمپین های دیجیتال مارکتینگ برای بهبود و ارتقای برندینگ و فروش کسب و کار شما