درباره مهندس عباس عبائیان

۰۲ شهریور ۱۳۹۷

[vc_row][vc_column][us_person image=”6580″ name=”عباس عبائیان” role=”مشاور صنایع گوشت” layout=”simple_circle” img_size=”full” email=”abbas_abaeian@yahoo.com”]من عباس عباییان هستم و در ادامه مطالبی درباره خودم را با شما در میان می گذارم:[/us_person][vc_column_text]

مهندس عباس عبائیان:

 

من عباس عبائیان هستم فارغ التحصیل رشته علوم و صنایع غذایی از دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز. سال ۱۳۷۴ وارد دانشگاه شدم و در سال ۱۳۷۸ مقطع کارشناسی را به اتمام رساندم.

یک اتفاق خیلی ساده من، عباس عبائیان رو در مسیر کار در کارخانه فرآورده های گوشتی قرار داد . در ابتدا پیشنهاد یک دوست برای همکاری و بعد از آن پیشنهاد شرکت فرآورده های گوشتی دمس برای پست مدیریت تولید. ورود من به کارخانه دمس در تاریخ ۴/۳/۱۳۸۱ اتفاق افتاد که همیشه یکی از گرایشهای مورد علاقه من بوده است.

به مدت ۵ سال در شرکت فرآورده های گوشتی دمس به عنوان مسئول فنی ومدیر تولید مشغول به کار بوده ام و از سال ۱۳۸۶ به شرکت ارمغان شیراز صدک پیوستم. در شرکت ارمغان شیراز صدک به مدت ۷ سال به مدیریت استاد ارجمندم ، جناب آقای مهندس وحید  حمیدی در کسوت مدیریت تولید ، مسئول فنی و مدیر واحد تحقیقات و توسعه انجام وظیفه نمودم ، تجربه ای که همیشه یادآور روزهای پرکار اما با ارزش بوده است .

در چند سالی که در شرکت ارمغان شیراز صدک مشغول به کار بوده ام تجارب زیادی به دست آورده ام که همه آنها را مرهون  لطف و محبت جناب مهندس حمیدی میدانم که منجر به کسب مقام مسئول فنی برتر استان فارس در دو سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ برای من بوده است .

یکی از اتفاقات جالب دوران کاری عباس عبائیان پس از شرکت ارمغان شیراز صدک ، پیوستن به شرکت تجاری بهین آزما در سال ۹۲ و کسب تجربه های جدید و متفاوت در حیطه تولید افزودنیهای گوشتی بود . شرکت بهین آزما یکی از شرکت های چند منظوره و خوش نام استان فارس است که در زمینه واردات و تولید افزودنی های غذایی سابقه پرباری دارد و بودن در کنار دوستان و همکاران خوبی که در این شرکت داشتم افتخاری بزرگ برای من به حساب میآید. به هر روی در سال ۹۵ با جدا شدن از شرکت بهین آزما و ایده هایی که در سر داشتم مسیر کاری خود را به شکل دیگری ادامه دادم.

ایده ای که شاید برای اولین بار در ایران به ذهن عباس عبائیان رسید داشتن رستوران فست فود به سبکی جدید بود ، محلی برای تولید فرآورده های گوشتی در برابر چشمان مشتری و ارایه خوراکهای فست فود با همان محصولات گوشتی تولید شده. در این ایده بیشتر هدف من برگرداندن اعتماد مشتریان به محصولات سوسیس و کالباس بوده است و اینکه بتوان به مشتری ها این اطمینان را داد که محصولات سوسیس و کالباس هیچگونه ضرر و زیانی برای مصرف کننده ندارد و میتواند بسیار لذیذ و با کیفیت باشد به شرطی که در میزان مصرف این محصولات حد اعتدال را رعایت نمود. این بود که با چند نفر سرمایه گذار وارد این فعالیت شدیم و گرین فود متولد شد.

من و همکارانم در گرین فود بر آنیم تا تجربیات خود را با کسانی که میخواهند با تولید سوسیس و کالباس آشنا شوند در میان بگذاریم و در راستای آموزش نحوه تولید این محصولات گام کوچکی برداریم.

در پایان از تمامی دوستداران فرآورده های گوشتی و عشق فست فود دعوت می کنم تا به گرین فود در شیراز تشریف بیاورند و ساعاتی هرچند کوتاه را با ما باشید .

 

یزدان پاک یار و یاورتان

عباس عبائیان[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]