همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

کالباس خانگی

سوسیس و کالباس خانگی امروزه دیگر فقط برای یک خانواده نیست. در حال حاضر تولید سوسیس و کالباس دست ساز یا همان خانگی به یک بیزینس پر سود تبدیل شده است. در این نوشته جامع، مهندس مکابر به تمامی سوالات و ابهامات در مورد این بیزینس پاسخ داده شده است. پس اگر میخواهید وارد این کار شوید به دقت تا انتهای مطلب با ما همراه باشید:

 

 

home made sausages 01 - همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

 

 

 

تولید سوسیس و کالباس خانگی به درد چه کسانی میخوره ؟

این کسب و کار برای افرادی مناسب است که به آشپزی علاقه داشته باشند. همچنین وقت آزاد داشته باشند و اشتیاق به یادگیری در آنها موج بزند. همچین از نظر جسمی سالم باشند؛ چرا که این کار نیاز به مقداری قدرت جسمانی دارد.

 

درآمد حاصل از کار تولید سوسیس و کالباس خونگی چقدر هست؟

درآمد حاصل از این کار کاملاً وابسته به خود شماست. اگر بتوانید محصولات با کیفیتی تولید کنید و برای آنها مشتریان وفادار بسازید کار و بارتان سکه خواهد شد. من با کسب و کارهایی مشاوره داشته ام که میانگین روزی یک میلیون تومان سود خالص داشته اند! این رقم سود خالص برای یک کسب و کار خانگی و دو نفر نیروی کاری در شرایط کنونی کشور بی نظیر است.

 

آیا میتونم محصولاتم رو در سوپرمارکت ها و فست فود ها بفروشم؟

در سوپرمارکت ها خیر. فقط محصولاتی قابلیت عرضه در سوپر مارکت را دارند که دارای پروانه بهداشتی ساخت باشند. در مورد فست فودها هم بطور قانونی اجازه استفاده از محصولاتی که فاقد پروانه ساخت هستند وجود ندارد، اما ….

 

 

 

 

 

آیا میتونم محصول ارگانیک تولید کنم؟

گاهاً میبینم که برخی از تولید کنندگان سوسیس و کالباس خانگی ادعای تولید محصول ارگانیک می کنند. ارگانیک ، به محصولی گفته می شود که از صفر تا صد تمام مواد اولیه ای که در آن به کار رفته است طبیعی باشد. برای مثال اگر میخواید سوسیس و کالباس ارگانیک تولید کنید باید گوشت گوساله ای تهیه کنید که فقط علف خورده باشد نه غذای دام! یا مرغی تهیه کنید که فقط تغذیه طبیعی داشته نه مرغ های پرورشی!

بنابراین استفاده از لفظ ارگانیک برای تولید این محصولات غلط است.

 

 

home made sausages 02 - همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

 

 

 

 

چه نوع سوسیس و کالباسهایی رو میتونم توی خونه درست کنم؟

سوسیس و کالباس هایی که در کشورهای توسعه یافته به فروش می رسند انواع بسیار زیادی دارند. به همین دلیل مردم این کشورها محصولات مختلف را می شناسند. اما متاسفانه در کشور ما مردم اسامی بسیاری از سوسیس و کالباس هایی که سالهاست در کشور در حال تولید هستند را هم نمی دانند. اما ذهنیتی را برای سوسیس و کالباس متصور هستند که اگر محصول شما از آن حد کمتر باشد، آن محصول نزد مشتری پذیرفته نخواهد شد.

 

مردم انتظار دارند سوسیس و کالباس بافت یکنواخت و رنگی صورتی و عطر و طعمی پر ادویه داشته باشد. این مدل از سوسیس و کالباس را فقط می توان با دستگاه های خاصی تولید کرد.

برخی از سوسیس ها هم هستند که برای تولید آنها فقط به یک چرخ گوشت که دارای نازل باشد نیاز است. اما شما اگر صرفاً این نوع محصولات را تولید کنید به احتمال زیاد کسب و کار شما شکست خواهد خورد. چون مشتری آنها را نمی شناسد.

 

حتماً بخوانید  همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری

 

 

استراتژی مناسب چیست؟

استراتژی مطمئن برای این کسب و کار آن است که محصولاتی با کیفیت و مشابه انتظار مردم تولید کنید. پس از آنکه توانستید تعداد قابل قبولی مشتری وفادار پیدا کنید کم کم محصولات جدید را هم به سبد کالای خود اضافه کنید و به مشتریان خود پیشنهاد دهید. آنها چون کیفیت محصول شما را دیده اند و شما را قبول دارند به شما اعتماد خواهند کرد و از محصولات جدید استفاده می کنند. اما اگر از همان ابتدا بخواهید محصول جدید تولید کنید کار سخت خواهد شد، مگر اینکه با تبلیغات زیاد بتوانید برای محصولات جدیدی که مردم نمی شناسند بازار سازی کنید که این کار برای یک بیزینس خانگی با سرمایه محدود منطقی نیست.

بنابراین اینکه شما چه نوع محصولاتی را می توانید تولید کنید وابسته به نوع دستگاه های شماست. بعضی از محصولات فقط به چرخ گوشت نیاز دارند و برخی از محصولات به کاتر میکسر یا همان غذا ساز.

با کاتر میکسر شما می توانید سوسیس و کالباس های امولسیونی (مثل همان محصولات کارخانه ای) تولید کنید. اما با چرخ گوشت تنها نمی توانید.

 

 

 

 

حاشیه سود کار تولیدسوسیس و کالباس خانگی چقدر هست؟

حاشیه سود این کار برای کسب و کار خانگی حدود ۱۰۰% است. چرا که نیاز به دادن اجاره و حقوق نیروی انسانی، مالیات و… ندارید. خودتان هستید و خودتان یا نهایتاً با همراهی یکی از آشنایان می توانید بصورت شراکتی این کار را انجام دهید.

 

 

 

برای راه اندازی کار تولید سوسیس و کالباس خانگی به چه مجوزهایی احتیاج هست؟

تولید محصولات خانگی به مجوز خاصی نیاز ندارد. اما اگر دوست داشته باشید می توانید در سامانه حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون ثبت نام کنید.

 

 

فضای مورد نیاز برای تولید سوسیس و کالباس خانگی چقدر هست؟

اگر از غذاسازهای خانگی استفاده می کنید شما نهایتاً ۲ تا ۳ کیلوگرم سوسیس و کالباس را می توانید در روز تولید کنید. این میزان تولید در فضای آشپزخانه شما قابل انجام است. اما اگر میزان سفارشتان بالاتر برود قطعا نیاز به استفاده از دستگاه های با ظرفیت بیشتر خواهید داشت. در این صورت نیاز است حداقل ۲۰ متر فضا برای کار کردن داشته باشید.

 

 

home made sausages 03 - همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

 

 

 

برای شروع به چه چیزهایی نیاز دارم؟

برای شروع به انجام تولید سوسیس و کالباس خانگی نیاز است آموزش ببینید. برای آموزش دیدن می توانید از پکیج آموزشی تولید سوسیس و کالباس خانگی که در همین وبسایت عرضه شده است استفاده کنید.

پس از آموزش نیاز است دستگاه های لازم و مواد اولیه لازم را تهیه کنید و شروع به کار کنید.

 

 

 

دستگاه های تولید سوسیس و کالباس خانگی چه چیزهایی هستند؟

برای تولید سوسیس و کالباس خونگی نیاز به چند دستگاه دارید که در ادامه می آوریم:

 

۱ . دستگاه چرخ گوشت 

دستگاه چرخ گوشت شما میبایست چرخ گوشت قوی با تیغه های تیز باشد. همچنین برای انجام این کسب و کار بهتر است که چرخ گوشت دارای نازل های سوسیس پر کن باشد. اگر شما دستگاه سوسیس پر کن را بصورت مجزا خریداری کرده باشید این مورد الزامی نیست. اما باز هم تاکید می کنیم که بهتر است برای تولید برخی از محصولات از نازل سوسیس پر کن چرخ گوشت استفاده شود. نه اینکه خمیر وارد سوسیس پر کن بشود.

 

 

۲ . دستگاه غذا ساز یا کاتر میکسر

این دستگاه در ابعاد کوچک می تواند همان غذاساز خانگی شما باشد. بهتر است از برندهای خوشنام مثل مولینکس، کنوود، بوش و…. استفاده کنید. وگرنه ممکن است خیلی زود دستگاه شما بسوزد؛ چراکه خمیر کردن گوشت فشار زیادی را به دستگاه وارد می کند.

در ابعاد بزرگ نیز می توانید از کاتر میکسر مخصوص سوسیس و کالباس استفاده کنید. این دستگاه را می توانید از طریق همین سایت سفارش دهید. مواظب باشید که از سبزی خورد کن های سطلی استفاده نکنید. این سبزی خرد کن ها بدلیل تیغه های نامناسب و وجود موتور زیر سطل که باعث انتقال گرمای موتور به خمیر می شوند اصلا مناسب تولید سوسیس و کالباس نیستند.

اما کاتر میکسری که به آن اشاره شد به طور اختصاصی برای تولید سوسیس و کالباس طراحی شده و آزمون خود را پس داده است. در ویدیوی زیر نحوه کارکرد این دستگاه را مشاهده بفرمایید:

 

 

 

۳ . دستگاه پر کن سوسیس و کالباس 

این دستگاه هم همانطور که از نامش پیداست برای وارد کردن خمیر سوسیس و کالباس به درون پوشش سوسیس یا کالباس مورد استفاده قرار می گیرد. در بازار از نمونه های پلاستیکی این محصول که بیشتر شبیه به اسباب بازی هستند را می توان خرید تا نمونه های برقی حرفه ای. در فروشگاه همین وبسایت نمونه هایی از سوسیس پر کن های مختلف قرار داده شده است.

 

برای رفتن به صفحه این محصول روی عکس کلیک کنید:

 

 

handy sausages filler 03 - همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

 

 

۴ . دماسنج میله ای

جهت کنترل دما در حین فرایند تولید استفاده از دماسنج نیاز می باشد.

 

۵ . ترازو دقیق

دقت مناسب برای این دستگاه ترازوی صدم گرم یا ترازوی دو صفر می باشد.

 

 

 

 

 

دستگاه های لازم رو از کجا تهیه کنم؟

دستگاه های اصلی مورد نیاز جهت تولید سوسیس و کالباس در منزل در فروشگاه آی فودز با احتساب تخفیف ویژه در قالب دو پکیج قابل ارائه و فروش می باشد :

 

۱ . پکیج اقتصادی خط تولید سوسیس و کالباس خانگی 

این پکیج شامل ۲ دستگاه کاتر میکسر و پرکن دستی می باشد که در قالب یک پکیج و با تخفیف ویژه عرضه شده است. برای خرید این بسته روی عکس زیر کلیک کنید:

 

 

home made sausages production line 001 - همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

 

 

۲ . پکیج تجاری خط تولید سوسیس و کالباس خانگی 

این پکیج شامل ۳ دستگاه چرخ گوشت نیمه صنعتی، کاتر میکسر و پر کن برقی می باشد. این پکیج نیز با تخفیف ویژه روی سایت آی فودز قابل تهیه است. برای دیدن اطلاعات کامل این پکیج روی عکس زیر کلیک کنید :

 

 

home made sausages production line 02 - همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

 

 

چه مواد اولیه ایی نیاز دارم و چطور تهیه کنم؟

مواد اولیه ای که نیاز دارید شامل انواع ادویه، پودرهای مخصوص جهت قوام دهندگی (استابیلایزر) و نیز پوشش سوسیس و کالباس است. تمامی این موارد را میتوانید از وبسایت آی فودز سفارش دهید.

 

 

 

بازار هدف سوسیس و کالباس خانگی چه کسانی هستن؟

بازار هدف این کسب و کار قشر متوسط به بالای جامعه هستند. دقت کنید که خروجی این کسب و کار آنقدر که برای قشر متوسط به بالا جذاب است برای طبقه پایین جامعه جذابیت ندارد.

 

 

 

 

چطور بازاریابی برای فروش سوسیس و کالباس خانگی انجام بدهم؟

بازاریابی شما میبایست محلی باشد. بنابراین می توانید از تراکت، آگهی در سایت دیوار، اینستاگرام، پیامک بر اساس منطقه، دیوار نویسی، برچسب تبلیغاتی و مواردی از این دسته که بر محلی خاص تمرکز دارند استفاده کنید.

 

 

 

 

چطور آموزش تولید سوسیس و کالباس خانگی رو ببینم ؟

برای دستیابی به آموزش حرفه ای این کار روی ما حساب کنید. شما می توانید با ورود به فروشگاه سایت آموزش مورد نظر خود را بیابید. همچنین در صورتی که آموزش مد نظر شما روی سایت نبود با ما تماس بگیرید.

 

 

 

 

آینده این کار چیست؟

آینده این کار روشن است. ده ها بیزینس از این نوع را دیده ام که از خانگی شروع کرده اند و با بحمدالله پیشرفت کرده اند. بطوری که هم اکنون فروشگاه راه اندازی کرده اند و به اهداف بزرگ می اندیشند.

اگر احساس می کنید از این کار خوشتان می آید انجامش دهید. مطمئن باشد که کاری پر از لذت و البته چالش های شیرین خواهد بود.

 

 

۰
برچسب ها :
نویسنده مطلب مهندس محمد مکابر
معتقدم صنعت گوشت در ایران نیاز به بازنگری اساسی دارد تا بتواند جایگاه واقعی خود را در سفره مردم پیدا کند. هر فرد فعال در این صنعت سهمی در این اتفاق دارد. ما در meaty.ir تلاش خواهیم کرد سهم خودمان را در این فرایند بپردازیم.

دیدگاه شما

بدون دیدگاه