صفحه اصلی

در بین [product_count] محصول و   [total_posts] آموزش های رایگان و حرفه ای موجود در سایت جستجو کنید…

وبسایت تخصصی صنایع گوشت ایران

نخستین پایگاه تخصصی ارائه اطلاعات، آموزش ها و خدمات حرفه ای صنایع گوشت در ایران

 

جدید ترین محصولات

Latest Products

عضویت در خبرنامه میتی

منتخبی از بهترین محصولات میتی را هر سه شنبه به شما ارسال خواهیم کرد…</small



بلاگ آخرین مطالب

Latest Posts Blog

همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

۲۰ فروردین

همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

 

سوسیس و کالباس خانگی امروزه دیگر فقط برای یک خانواده نیست. در حال حاضر تولید سوسیس و کالباس دست ساز یا همان خانگی به یک بیزینس پر سود تبدیل شده است. در این نوشته جامع، مهندس مکابر به تمامی سوالات…

بیشتر بخوانید…

۳۰ بازدید

سوسیس و کالباس خانگی, صنعت سوسیس و کالباس

مهندس محمد مکابر

 

همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری

۱۹ فروردین

همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری

 

تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری پدیده ایست که به تازگی (سال ۱۳۹۷) در حال پدیدار شدن در جامعه به عنوان یک کسب و کار لوکس است. در این نوشته از وبسایت تخصصی میتی.آی آر به بررسی کامل این…

بیشتر بخوانید…

۱۲ بازدید

سوسیس و کالباس خانگی, صنعت سوسیس و کالباس

مهندس محمد مکابر

 

معرفی آی فودز: اولین مارکت پلیس تخصصی صنایع غذایی کشور

۱۴ فروردین

معرفی آی فودز: اولین مارکت پلیس تخصصی صنایع غذایی کشور

 

اولین مارکت پلیس تخصصی صنایع غذایی کشور با نام تجاری آی فودز راه اندازی شد   صنایع غذایی کشور از جمله صنایع قدرتمندی است که توانسته است با کمترین آسیب نسبت به سایر صنایع در زمان تحریم به حیات خود…

بیشتر بخوانید…

۰ بازدید

اخبار

مهندس محمد مکابر

 

همه چیز درباره سوسیس فرانکفورتر

۱۰ فروردین

همه چیز درباره سوسیس فرانکفورتر

 

تاریخچه سوسیس فرانکفورتر : سوسیس فرانکفورتر اصل نام سوسیسی با کالیبر کوچک (حدود کالیبر ۲۲) است که از گوشت خالص خوک در پوششی از روده طبیعی گوسفند تولید می گردد. این سوسیس بصورت نیم پز عرضه می گردد. طعم و…

بیشتر بخوانید…

۲ بازدید

صنعت سوسیس و کالباس

مهندس محمد مکابر