همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری

۰۵ تیر ۱۳۹۸
تولید دستی و سنتی سوسیس و کالباس

تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری پدیده ایست که به تازگی (سال ۱۳۹۷) در حال پدیدار شدن در جامعه به عنوان یک کسب و کار لوکس است. در این نوشته از وبسایت تخصصی میتی.آی آر به بررسی کامل این نوع کسب و کار و پاسخ به عمده ترین سوالات افراد مشتاق به انجام این کار می پردازیم.

 

 

بروزرسانی های این مطلب: 

این مطلب در تاریخ ۵ تیر ۱۳۹۸ بروز رسانی شد

این مطلب در تاریخ ۱ بهمن ۹۷ منتشر شد

 

آیا تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری نیاز به مجوز بهداشت دارد؟

برای انجام این کسب و کار نیاز به مجوزهایی هست. مهمترین مجوزی که میبایست اخذ شود مجوز سازمان غذا و دارو  است که با عنوان پروانه بهداشتی ساخت صادر می گردد. اخذ این مجوز نیازمند داشتن پیش نیازهایی است که میبایست حتماً رعایت گردد.

رعایت مواردی که منجر به گرفتن مجوز اداره غذا و دارو شوند نیاز به آگاهی و تجربه در این زمینه دارد. از آنجا که عدم آگاهی و اشتباه در رعایت آیین نامه هزینه های گزافی را به سرمایه گزار تحمیل خواهد، پیشنهاد می کنیم حتماً از یک مشاور در زمینه راه اندازی کارگاه خود استفاده کنید. 

 

 

آموزش تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی را چطور می توانم پیدا کنم؟

شما می توانید در همین وبسایت meaty.ir آموزش هایی را در این رابطه بیابید. پایگاه تخصصی صنایع گوشت meaty.ir در تلاش است به مرور زمان آموزش های بیشتری از این صنعت را برای استفاده شما روی سایت قرار دهد.

یکی از آموزش های رایگان تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری تولید شده توسط تیم ما را می توانید در کلیپ زیر ببینید:

 

 

آیا می توان تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری را بدون نگهدارنده انجام داد؟

از لحاظ قانون استاندارد ۲۳۰۳ اداره استاندارد ملی ایران، تولید این فرآورده های گوشتی نیاز به استفاده از نیتریت دارد.

از دیدگاه تکنولوژیکی و تکنیکال نیز استفاده از نیتریت سدیم موجب بهبود رنگ قرمز سوسیس و کالباس می شود. همچنین مانع رشد باکتری کلستریدیوم در محصول می شود. سم این باکتری بسیار مهلک است و در صورتی که ذره ای از این سم در محصولی تولید شود یقیناً هر کس از آن مصرف کند کشته خواهد شد. بنابراین شدت اثر این سم بسیار بالاست. هر چند که ممکن است احتمال وقوع این اتفاق کم باشد.

بنابراین پیشنهاد نمیکنیم این ریسک را بپذیرید و اقدام به تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری بدون مواد نگهدارنده کنید.

این نکته را هم در نظر بگیرید که نیتریت ها و نیترات ها در بسیاری از خوراکی هایی که میخوریم موجودند، مثل انواع سبزی ها و آب و گاهاً دوز آنها بسیار بالاتر از دوز مجاز استفاده در تولید سوسیس و کالباس است. اما به دلیل عدم اطلاع رسانی درست برخی فکر می کنند فرآورده های گوشتی سرشار از مواد نگهدارنده است که این یک باور غلط است.

 

 

آیا می توان تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری را بدون فسفات انجام داد؟

از لحاظ تکنیکال این کار نتیجه ای جز خراب شدن بافت نخواهد داشت. فسفات ها جزیی از فرآیند تولید سوسیس و کالباس هستند. فسفات ها در صنایع لبنی و برخی دیگر از خوراکی ها نیز به کار می روند. عدم استفاده از فسفات هرگز پیشنهاد نمی شود.

 

 

هدف من تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری بدون مواد نگهداره و مواد شیمیایی هست. آیا هیچ راهی برای رسیدن به این هدف هست؟

پاسخ آری است. اما به چه قیمتی؟! اگر ریسک رشد سم بوتولیسم در محصولتان را می پذیرید و حاضرید مواد اولیه گران را استفاده کنید اما بافت محصول آنچنان که باید مناسب نشود؛ می توانید این کار را بکنید!!

 

 

برای انجام تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی نیاز به چقدر سرمایه است؟

سرمایه ای که برای این کار نیاز است شامل موارد ذیل است:

  • خرید یا اجاره مکان مناسب
  • خرید دستگاه های تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری
  • دکور کردن محل
  •  هزینه های مربوط به مالیات، مجوزها و امور اداری

 

موارد گفته شده اصلی ترین هزینه هایی است که میباید پرداخت شود. البته بنا به مقیاس کار می توان با هزینه های کمتر یا بیشتر نیز کار را راه اندازی کرد. برای مثال اگر شما سرمایه لازم را ندارید می توانید از تولید سوسیس و کالباس در مقیاس خانگی شروع به کار کنید و به اطرافیانتاین این محصولات را بفروشید. اما اگر سرمایه گزار هستید و می خواهید کار بزرگ انجام دهید باید مبالغی نیز برای بازاریابی و تبلیغات اختصاص دهید.

 

 

برای راه اندازی تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری از کجا شروع کنم؟

  • تحقیق کنید.
  • آموزش ببینید (آموزش های لازم را ما به مرور تولید و روی وبسایت میتی.آی آر قرار خواهیم داد)
  • مشاوره بگیرید. ( رعایت یا عدم رعایت یک نکته کوچک می تواند کار شما را بهتر یا خراب تر کند. دست از آزمون و خطا بردارید. در این کار آزمون و خطا بسیار بسیار پر هزینه است. استفاده از مشاوره بسیار هزینه های شما را پایین می آورد. برای گرفتن مشاوره با ما تماس بگیرید.)
  • شروع به تولید آزمایشی کنید و بهترین نسخه تولیدات خود را آماده کنید.
  • بفروشید و پول بسازید و لذت ببرید.

حداقل دستگاه های تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی کدام است؟

برای تولید سوسیس و کالباس در مقیاس کارگاهی در حضور مشتری به دستگاه های زیر نیاز دارید:

 

 

۱ .  دستگاه کاتر گوشتی

این دستگاه قلب کارگاه تولیدی شماست. بنابراین مواظب باشید بجای آن سبزی خرد کن نخرید. ظاهر این دو دستگاه شباهت هایی با هم دارد. اما سبزی خرد کن هرگز به کار شما نخواهد آمد. برای مشاوره در خرید دستگاه های مناسب کار (ایرانی و خارجی) با ما تماس بگیرید.

 

 

کاتر سوسیس و کالباس سایز کوچک

کاتر سوسیس و کالباس فروشگاهی

 

 

حتماً بخوانید  فرق بین کاتر سوسیس و کالباس و سبزی خرد کن

 

 

 

۲ .  دستگاه پر کن سوسیس و کالباس

این دستگاه انواع مختلفی دارد. از نمونه های کاملاً دستی ارزان قیمت گرفته تا نمونه های نیمه اتوماتیک و نمونه های تمام اتوماتیک. تصمیم گیری برای خرید این دستگاه به حجم تولید فعلی، طرح توسعه در آینده و میزان سرمایه ی کنونی شما بستگی دارد.

 

دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک سوسیس و کالباس

خرید دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک سوسیس و کالباس

۳ .  دستگاه یخ ساز

این دستگاه نیز از جمله دستگاه های ضروری کار است.

 

۴ .  دستگاه چرخ گوشت

بنا به حجم کار شما، چرخ گوشت مناسب میبایست انتخاب و خریداری شود

 

۵ . دستگاه پخت 

در مقیاس های تولید کم می توان پخت را با استفاده از قابلمه و اجاق گاز انجام داد (البته با رعایت دما و زمان مناسب که برای هر محصول متفاوت است).

اما برای مقیاس های متوسط و بالا بهترین راه کار استفاده از دستگاه های پخت اختصاصی است. این دستگاه ها هم بصورت پخت غرقابی موجود هستند و هم بصورت پخت با بخار.

 

 

۶ .  یخچال و فریزر مناسب

این مورد نیز بنا به مقیاس کار می تواند از یخچال و فریزر معمولی تا سردخانه های زیر صفر و بالای صفر متغیر باشد.

 

۷ . ترازو

برای کشیدن مواد اولیه مورد نیاز در تولید خرید یک ترازوی مناسب از الزامات است.

 

۸ .

دماسنج دیجیتال غذایی

در فرآیند تولید سوسیس و کالباس داشتن یک ترمومتر (دماسنج) مناسب ضروری است.

 

دماسنج مناسب تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری

دماسنج مناسب تولید سوسیس و کالباس

 

 

قیمت خط تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری چقدر است؟

قیمت این دستگاه ها بنا به مدل و کشور ساخت متفاوت است. اگر مقیاس شما تولید خانگی باشد که می توانید با چرخ گوشت و غذاساز خانگی و یک عدد پرکن دستی ارزان قیمت کار خود را شروع کنید.

 

دستگاه پرکن دستی سوسیس و کالباس

دستگاه پرکن دستی سوسیس و کالباس

 

 

اما اگر می خواهید در مقیاس کارگاهی کار کنید در حال حاضر که در تیر ماه ۱۳۹۸ هستیم این دستگاه ها را می توانید با حداقل قیمت حدود ۹۰ میلیون تومان و حداکثر قیمت حدود ۵۰۰ میلیون تومان خریداری کنید. برای مشاوره در خرید دستگاه تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری می توانید با ما تماس بگیرید.

 

 

تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی چقدر سوددهی دارد؟

پاسخ این سوال اساسی را در این قسمت با شما در میان می گذاریم. قیمت گذاری بر روی محصولاتی که شما تولید خواهید کرد کاملاً بستگی به کیفیت محصولات شما و گروه هدف مشتریان شما دارد. اما به طور کلی می توان انتظار حاشیه سود خالص ۲۰% را داشت.

 

 

 

آیا می توانم از صفر تا انجام تولید از شما مشاوره بگیرم؟

بله. ما می توانیم در تمامی مراحل راه انداری ، خرید تجهیزات و دستگاه های تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی و هنگام تولید در کنار شما باشیم.
خدمات ما شامل موارد زیر می باشد:

– مشاوره در اخذ مجوزهای لازم
– مشاوره در خرید خط تولید تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری
– مشاوره در طراحی فرمولاسیون اختصاصی جهت تولید سوسیس و کالباس
– مشاوره در مراحل تولید محصولات
– مشاوره در عیب یابی و حل مشکلات حین تولید
– مشاوره در بازاریابی و فروش محصولات

 

 

برای اخذ مشاوره با شماره تلفن ۰۹۹۱۹۰۰۳۵۱۱ تماس بگیرید.

همچنین پیشنهاد می کنیم این شماره را در تلفن خود ذخیره کنید و یا کد زیر را اسکن کنید و از طریق استوری واتساپ تمامی اطلاع رسانی های مرتبط با این صنعت را ببینید. 

meaty qr code

 

 

 

همچنین می توانید با نوشتن دیدگاه خود ، پاسخ سوالاتی که در متن نیست را دریافت کنید. 

۱۵
برچسب ها :
نویسنده مطلب مهندس محمد مکابر
معتقدم صنعت گوشت در ایران نیاز به بازنگری اساسی دارد تا بتواند جایگاه واقعی خود را در سفره مردم پیدا کند. هر فرد فعال در این صنعت سهمی در این اتفاق دارد. ما در meaty.ir تلاش خواهیم کرد سهم خودمان را در این فرایند بپردازیم.

دیدگاه شما

۱۵ دیدگاه

  • احسان
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸

    با سلام. ممنون از توضیحات خوبتون. من میتونم بعنوان اشتغال زایی در شهرستان ب این قضیه نگاه کنم. چقدر سرمایه نیاز داره و چند نفر اشتغالزایی داره….

    • محمد مکابر
      ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

      سلام.
      بله، میتونید کار کنید. سرمایه مورد نیاز برای اینکار کاملاً بستگی به میزان تولید روزانه و محلی که شما میخواهید کار کنید دارد.
      این کار میتونه از مقیاس خانگی شروع بشه و تا مقیاس کارخانه افزایش پیدا کنه.

  • حامد خراسانی
    ۰۸ خرداد ۱۳۹۸

    باسلام مهندس جان من دوبار تماس گرفتم پاسخگو نبودین حتما نیاز به مشاوره اولیه تلفنی دارم برای شروع همکاری

    • مهندس محمد مکابر
      ۱۷ خرداد ۱۳۹۸

      سلام. لطفا از طریق قسمت تماس با ما در وبسایت شمارتون رو بزارید. باهاتون تماس میگیرم

  • نازنین حیدری
    ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

    بسیار عالی.بسیار مفید.سپاسگزارم

    • مهندس محمد مکابر
      ۰۵ تیر ۱۳۹۸

      خوشحالیم که مطلب براتون مفید بوده

  • نعیم
    ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

    با سلام
    جهت شروع بکار و خرید نیاز به مشاوره و راهنمایی دارم ، البته من دو سال است که مشغول به انجام این کار در سطح خانگی می باشم و هفته ای میانگین ۳۰ کیلو تولید میکنم
    اگر میشود زودتر و در اسرع وقت با من تماس بگیرین
    با تشکر نعیم نجفی ***

  • امین یحیایی
    ۰۹ تیر ۱۳۹۸

    بسیار توضیحات به جا و لازم چون در باره این موضوع پیدا کردن مطلب واقعا سخت و دست نیافتنی است ممنونم از شما جناب اقای مهندس مکابر

    • مهندس محمد مکابر
      ۱۴ تیر ۱۳۹۸

      خواهش میکنم. سربلند باشید

  • صبا
    ۱۲ تیر ۱۳۹۸

    سلام
    خسته نباشید
    برای مسوولیت فنی یکی از همین کارگاههای تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری چه مدرک تحصیلی نیازه ؟ایا با مدرک کارشناسی شیمی کاربردی میشه؟

    • مهندس محمد مکابر
      ۱۴ تیر ۱۳۹۸

      سلام. باید به اداره نظارت بر مواد غذایی شهرتون مراجعه کنید و از مسئولین مربوطه بپرسید. اما تا اونجایی که خاطرم هست امکانش هست که با شیمی کاربردی کارتون رو راه بندازند

  • عبدالرضا کرامتی
    ۱۴ تیر ۱۳۹۸

    با سلام و تشکر از مطالب مفیدتان. آقای مهندس من در شهر اردبیل مغازه ای به مساحت ۱۳۰ مترمربع دارم. برای تولید حداکثر ۲۰۰ کیلو در روز چه دستگاههایی لازم است؟ قصد جدی برای شروع کار دارم. آیا میتوانم حضوری از راهنمایی های جنابعالی استفاده کنم؟ آیا تهیه دستگاهها و اجرای طرح را شما متقبل میشوید؟ با تشکر.

    • مهندس محمد مکابر
      ۱۹ تیر ۱۳۹۸

      سلام و درود بر شما.
      برای تولید ۲۰۰ کیلوگرم در روز شما میبایست خط تولید کامل را استفاده کنید.
      ما می توانیم از صفر تا صد پروژه رو براتون انجام بدیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۹۱۹۰۰۳۵۱۱ تماس بگیرید

  • اکرم
    ۲۸ مرداد ۱۳۹۸

    سلام من گاهی توی خونه برای مصرف خانواده ام سوسیس درست میکنم. در مورد این سم نگران شدم. یعنی اگه سوسیس رو توی فریزر هم نگهداریم باز ممکنه این سم تولید بشه؟ اگه آره حداقل چه مدت طول میکشه؟ لطفا جواب بدید خیلی ممنونم

    • مهندس محمد مکابر
      ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

      سلام. اگر توی فریزر نگهداری کنید مشکل تولید سم نیست. اما از لحاظ بافت محصولتون ضعیف خواهد شد.