آخرین نوشته های میتی. ای آر

Latest Posts of Meaty Blog
همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
20 فروردین

همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی

سوسیس و کالباس خانگی امروزه دیگر فقط برای یک خانواده نیست. در حال حاضر تولید سوسیس و کالباس دست ساز یا همان خانگی به یک بیزینس پر سود تبدیل شده است. در این نوشته جامع، مهندس مکابر به تمامی سوالات...

695 بازدید

سوسیس و کالباس خانگی, صنعت سوسیس و کالباس

مهندس محمد مکابر

همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری
19 فروردین

همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری

تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری پدیده ایست که به تازگی (سال ۱۳۹۷) در حال پدیدار شدن در جامعه به عنوان یک کسب و کار لوکس است. در این نوشته از وبسایت تخصصی میتی.آی آر به بررسی کامل این...

2941 بازدید

صنعت سوسیس و کالباس, سوسیس و کالباس خانگی

مهندس محمد مکابر

معرفی آی فودز: اولین مارکت پلیس تخصصی صنایع غذایی کشور
14 فروردین

معرفی آی فودز: اولین مارکت پلیس تخصصی صنایع غذایی کشور

اولین مارکت پلیس تخصصی صنایع غذایی کشور با نام تجاری آی فودز راه اندازی شد   صنایع غذایی کشور از جمله صنایع قدرتمندی است که توانسته است با کمترین آسیب نسبت به سایر صنایع در زمان تحریم به حیات خود...

206 بازدید

اخبار

مهندس محمد مکابر

همه چیز درباره سوسیس فرانکفورتر
10 فروردین

همه چیز درباره سوسیس فرانکفورتر

تاریخچه سوسیس فرانکفورتر : سوسیس فرانکفورتر اصل نام سوسیسی با کالیبر کوچک (حدود کالیبر ۲۲) است که از گوشت خالص خوک در پوششی از روده طبیعی گوسفند تولید می گردد. این سوسیس بصورت نیم پز عرضه می گردد. طعم و...

319 بازدید

صنعت سوسیس و کالباس

مهندس محمد مکابر

0